Indkøbskurv

Om os

Vi har Danmarks største udvalg af antikke Svenske møbler i Gustaviansk stil.

Velkommen til en verden af smukke Gustavianske møbler

Vi er kræsne kendere og vælger nøje vores produkter.

Vi har siden 2001 specialiseret os i restaurering og bemaling, efter gamle originale traditioner, med de smukke lyse Gustavianske farver.

Alle varer og møbler bliver derfor, nænsomt restaureret og efterset, inden bemaling og patinering, samt evt. polstret på vores professionelle værksted. Du får derfor altid en vare i højeste kvalitet og stand, med den smukkeste patina.

Vi købte i 2005, de tidligere bygninger hvor M&S Møbler (Madsen & Schubell) blev udviklet og produceret, som i dag er vores hjem og arbejdsplads. I foråret 2006 åbnede vi butik og værksted. Alle varer og møbler er særligt udvalgte, med henblik på stor anvendelighed og det er noget vi sætter stor pris på!

Butikken har været igennem en rivende udvikling lige siden, ikke mindst takket være den store interesse for den smukke Gustavianske stil.

Kom gerne forbi og besøg vores 350 m2 store showroom. Vi har Danmarks største udvalg af antikke Svenske møbler i Gustaviansk stil.

Butikken har åbent hver lørdag og søndag kl. 11-15.

Vi er et par ildsjæle, der brænder for den smukke gustavianske stil.

May-Britt Jørgensen

Jeg startede min lange karriere inden for tekstil og design, herunder møbelpolstring på den daværende M&S møbler (i dag Antikgården) i midten af 1980erne. I 1988 åbnede jeg Design og systue, hvor jeg igennem 6 år designede og producerede modetøj. Derefter nogle år som tilskærer på Statens Konfektion og senere som underviser i tekstil og mode. Den kreative side har jeg siden udvidet med restaurering og bemaling. Derudover arbejder jeg med fotografering til reklamer.

Peter Raahauge Jørgensen

Udover den store kærlighed for den smukke Gustavianske stil, samt 14 års restaurerings erfaring og kærlighed til det gode håndværk. Har jeg en bred baggrund inden for kunst, med optagelse på kunsternes påskeudstilling i 1995, og kunsternes sommerudstilling i 2001. Samt div. Udstillinger.

NEWSLETTER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med nyheder og information om aktuelle tilbud og konkurrencer. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsservice.