­Vi er et par ildsjæle, der brænder for den smukke gustavianskes stil.

I 2005 købte vi vores nuværende hjem og arbejdsplads.
I de tidligere bygninger hvor M&S Møbler (Madsen & Schubell) blev udviklet og produceret.
I foråret 2006 åbnede vi butik og værksted.

Butikken har været igennem en rivende udvikling lige siden, ikke mindst takket være den store interesse for den smukke Gustavianske stil.

Alle varer og møbler er særligt udvalgte, med henblik på stor anvendelighed.
(noget vi sætter stor pris på)
Vi har siden 2001 specialiseret os i restaurering og bemaling, efter gamle originale traditioner, med de smukke lyse Gustavianske farver.

Alle varer og møbler bliver derfor, nænsomt restaureret og efterset, inden bemaling og patinering, samt evt. polstret. På vores professionelle værksted.
Du får derfor altid en vare i højeste kvalitet og stand, med den smukkeste patina.

May-Britt Jørgensen

Opdatering af hjemmeside – Dekoration – Bogholderi samt indkøb af varer.
Jeg startede min lange karriere inden for tekstil og design, herunder møbelpolstring på den daværende M&S møbler (i dag Antikgården) i midten af 1980èrne.

I 1988 åbnede jeg Design og systue, hvor jeg igennem 6 år designede og producerede modetøj. Derefter nogle år som tilskærer på Statens Konfektion og senere som underviser i tekstil og mode.

Den kreative side har jeg siden udvidet med restaurering og bemaling. Derudover arbejder jeg med fotografering til reklamer.

Peter Raahauge Jørgensen

Udover den store kærlighed for den smukke Gustavianske stil, samt 14 års restaurerings erfaring og kærlighed til det gode håndværk. Har jeg en bred baggrund inden for kunst, med optagelse på kunsternes påskeudstilling i 1995, og kunsternes sommerudstilling i 2001. Samt div. Udstillinger.

Kontakt

Adresse

Almevej 77 - 3250 Gilleleje
Butikken har åbent lørdag & søndag 12-17

Kontaktinfo

Telefon: +45 22 38 65 66
E-mail: info@antikgaarden.dk

Skriv til os

Webdesign: CopenGraphics